Tehnologie

Utilizari

Încălzirea casei de vacanta. Utilizați termostatul pentru a programa temperatura minimă a aerului atunci când nu sunteți înăuntru și porniți Teploceramic pentru încălzire completă cu câteva ore înainte de sosirea voastră. Rezultatul este cald și confortabil în casă, iar orele totale de lucru și costurile energetice sunt minime.

Încălzirea apartamentelor. Încălzitoarele electrice pătrate și dreptunghiulare de 15 mm Teploceramic sunt instalate în apartamente mici pentru a economisi spațiu. Pentru camerele mari, se achiziționează încălzitoare din ceramică cu mai multă putere. Pentru baie, panourile Teploceramice sunt indispensabile – economisesc spațiu și rezistă împotriva jeturilor de apă drepte.

Soluții complexe pentru case cu mai multe etaje. Dezvoltatorii refuză cazanele voluminoase și scumpe și convectoarele neeconomice. Se pot folosesi panouri ceramice Teploceramice ca soluție pregătită pentru încălzirea casei. Costurile echipamentelor la domiciliu sunt limitate la achiziționarea panourilor în sine, conectând fire și regulatoare. Iar instalația de încălzire are loc în doi sau trei pași: se face cablarea panourilor ceramice, se instalează încălzitoarele, fiecare cameră este conectată la termostatul său. Termostatul – controlează temperatura microclimatului și economisește energie electrică.

Încălzirea spațiilor de lucru. Pentru birouri, restaurante, saloane, unde ratele de energie electrică și încălzire sunt mult mai mari decât pentru complexele rezidențiale, este indicat să se folosească încălzitoarele economice teploceramice. Este convenabil să programați pornirea încălzirii timp cu câteva ore înainte de venirea personalului la muncă și să îl opriți după încheierea zilei de lucru. Un rol important îl joacă apariția încălzitoarelor electrice. Panourile, datorită culorilor și grosimii lor din marmură, se potrivesc în interior, unde este important să se mențină un stil în design.

Încălzirea facilităților sociale: grădinițe, școli, spitale. Pentru astfel de instituții, în paralel cu economia energetică, joacă un rol important, precum și siguranța și prietenia ecologică a încălzirii. Teploceramic TC, TCM sunt fabricate din materiale naturale. Partea frontală – granit ceramic – este cu granit presat din amestecul de argilă, nisip și alte impurități. Elementul de încălzire închis este fără acces de aer la încălzitor. Oferă căldură confortabilă, fără aer uscat și mirosuri neplăcute. Toate încălzitoarele teploceramice sunt cu undă lungă – sigure pentru sănătate, nu provoacă încălzirea organelor și țesuturilor umane. Panourile electrice ceramice TCM au protecție împotriva copiilor. Este posibil să controlați gradul de încălzire a suprafeței în Teploceramic, setând suplimentar termostatul de temperatură.

Încălzirea spațiilor care nu sunt standarde. Panourile de încălzire cu infraroșu din ceramică Teploceramic sunt comandate pentru încălzirea bisericilor și catedralelor – unde există tavane înalte. Deoarece numai încălzitoarele cu infraroșu pot asigura căldură în astfel de camere pentru oameni. Pentru astfel de obiecte, cu tavane înalte, principalul lucru este să calculăm corect numărul necesar de aparate de încălzire, pe baza capacității lor cubice.

 

Constructie

Panouri radiante infrarosu Teploceramic

Elementul de încălzire este firul nichrom cu dublă izolație. De regulă, este utilizat în cuptoarele explozive, a căror temperatură de funcționare este de mii de ori mai mare decât în încălzitor. Datorită acestui fapt, durata de serviciu a panoului este de la 30 de ani. Izolarea dublă a elementului de încălzire elimină complet riscurile legate de supratensiunile de tensiune, supraîncălzire și scurtcircuite.

Partea frontală este faianță din porțelan. Se presează firimitură de granit cu impurități de nisip, argilă și alte componente. Acest material a fost ales pentru partea din față, deoarece este durabil și longeviv, nefiind supus distrugerii sub influența indiciilor de umiditate și temperaturi ridicate. Pentru rezistență la impact, țiglă ceramică este acoperită cu un strat de glazură, 1,5 mm grosime, ceea ce face suprafața sa fie lucioasă.

Umplere internă – sandwich din mai multe straturi de materiale (straturi rezistente la căldură, izolante, termorezistente). Datorită acestui lucru, temperatura părții din spate în încălzitorul cu infraroșu este de aproximativ 50℃, iar partea din față este de 85℃.

Soluția specială ecologică cu patru componente, care conectează toate elementele încălzitorului. Când se solidifică, panoul se transformă într-un monolit. Datorită soluției de conectare, elementul de încălzire este fixat în siguranță și nu intră în contact cu aerul, ceea ce reduce posibilitatea de deteriorare a acestuia la zero.

Carcasa este din metal. Grosimea metalului este de 1 mm – asigură rezistența și durabilitatea încălzitorului. – vopsea pulbere italiană. Colorație dublă în interior și exterior cu coacere suplimentară în cuptorul special. In acest caz nu este afectat de umiditate și umezeală.

Undă infraroșu .. lungimea este de 8,33 micrometri. Sigur și confortabil pentru oameni. Un analog al valului care radiază „soba rusă” sau șemineul din piatră. Încălzește intens și profund pereții camerei. Datorită acestui lucru, căldura este păstrată mult timp. Are efectul benefic asupra sănătății umane, crește imunitatea și grăbește procesul de regenerare celulară.

 

Economisire

Pentru exactitatea calculului comparativ, au fost utilizate aceleași date inițiale: Tipul de încălzire – de bază.Temperatura aerului în stradă – perioada de iarnă -5° C (mijlocul t). Temperatura aerului din cameră –  21-23° C.

Caracteristici ale căminului: casă de cărămidă 100m2, pereți – o cărămidă și jumătate, înălțimea tavanului – 2,5 m, Ferestre cu geamuri termopan.

Încălzire cu Teploceramic. Este nevoie de 50 W de energie electrică pentru a încălzi 1 m2 de spațiu folosind panouri – norma pentru încălzirea camerei cu pierderi de căldură reduse. Calculăm consumul: 50 W / m2 x suprafața casei x 8 ore de lucru pe zi (încălzitoarele funcționează astfel cu datele inițiale) x 30 zile = consumul de energie electrică. Rămâne să se înmulțească cu tariful.

Încălzirea casei cu gaz. Pentru încălzirea pe gaz, am folosit statisticile a 5 case cu o suprafață de 100 m2 și volume medii lunare de gaz de 400 m3 (pentru 7 luni de încălzire din octombrie până la sfârșitul lunii aprilie). 400 m3 de gaz x pentru tarife = costuri pentru încălzirea camerei cu gaz.

 

COMPARATIE PANOURILOR CERAMICE INFRAROSII CU MODELE CONVENTIONALE DE INCALZIRE

Date preliminare pentru comparatie:

Panouri radiante infrarosu Teploceramic

Tipul de încălzire – de bază. Caracteristici ale clădirii: pereți izolați, înălțimea tavanului – până la 3 m, ferestre – geamuri duble.

Undă infraroșu: lungimea este de 8,33 micrometri. Sigur și confortabil pentru oameni. Un analog al valului care radiază „soba rusă” sau șemineul din piatră. Încălzește intens și profund pereții camerei. Datorită acestui lucru, căldura este păstrată mult timp. Are efectul benefic asupra sănătății umane, crește imunitatea și grăbește procesul de regenerare celulară.

Încălzire prin convecție. Convectoarele încălzesc aerul. Masele de aer cald urcă, cele reci – coboară, temperatura la tavan este mai mare decât la nivelul persoanei. La final: este rece pentru tine, iar sub tavan se acumulează aer cald. Aerul, datorită proprietăților sale, se răcește rapid și convectorul trebuie să fie pornit frecvent pentru a menține căldura în cameră. În plus, iese aer cald prin sistemul de ventilație – încălziți strada și nu acasă. Înseamnă că este pierduta cu 25% mai multă energie electrică.

Dacă alegeți încălzirea cu încălzitorului panorile infraroșii Teploceramic aveti urmatoarele avantaje:

  • Încălzitor de calitate la un preț accesibil.
  • Încălzitor infraroșu, ca element de design.
  • Îmbunătățire a sănătății prin efectul „terapiei cu piatră”.
  • Aerul din cameră este saturat de oxigen și fără miros străin.
  • Instalare rapida.
  • Nu este nevoie de autorizatii.

 

Siguranta

Element de încălzire de tip închis. Izolarea dublă a încălzitorului asigură siguranța dispozitivului fără riscul de supraîncălzire și scurtcircuit. Nivelul de protecție al carcasei (IP 54) permite utilizarea încălzitorului în camerele cu umiditate ridicată.

Toate modelele TCM au fixări cu încuietori speciale de siguranță. Nu este posibil să scoateți încălzitorul din suport trăgându-l la voi.

Panoul este rezistent la căderi de tensiune. Toate produsele au clasa de protecție II – elementul de încălzire este protejat de un dublu strat de izolație. Elimină complet pătrunderea curentului „pe corp”. Puteți lăsa în siguranță panoul pornit, părăsind încăperea mult timp.

Panourile nu fac zgomot

Carcasa este din metal. Grosimea metalului este de 1 mm – asigură rezistența și durabilitatea încălzitorului. – vopsea pulbere italiană. Colorație dublă în interior și exterior cu coacere suplimentară în cuptorul special. In acest caz nu este afectat de umiditate și umezeală.

Temperatura peretelui din spate al panoului este de 50 C – 60 C. Aceasta înseamnă că peretele, în care se încălzește încălzitorul, este greu încălzit. Panoul electric poate fi instalat în case din lemn, fără riscul de uscare a lemnului. Temperatura părții din față a dispozitivului este cuprinsă între 80 С – 85 С. Atingerea panoului exclude posibilitatea de a produce arsuri – căldura pietrei încălzite.

Prietenos cu mediul

Radiațiile de unde infraroșii ale panoului, in lungime de 8,33 mcm – sunt sigure pentru oameni. Căldura confortabilă este similară cu cea a pietrei încălzite. În timpul producerii încălzitorului sunt utilizate numai componente ecologice și sigure de înaltă calitate.

Granit ceramic – are radiații de fundal reduse.

Nichrome – în dublă izolare.

Vopsele italiene de tip pulber.

Energia electrică este singura sursă de energie care exclude daunele pentru mediu.

Construcția monolitică a panoului ceramic împiedică accesul aerului la elementul de încălzire. Rezultatul este că oxigenul nu este ars, nu este nevoie de aerisirea constantă a încăperii.

Temperatura încălzitorului este cuprinsă între 80 C – 85 C. Aceasta asigură păstrarea nivelului de umiditate confortabil în cameră. Aerul nu este suprasolicitat și, în consecință, membranele mucoase nu se usucă, nu există efect de piele uscat pe mâini și față.

Spre deosebire de calorifer, încălzitorul cu infraroșu nu ridică praful. Aerul din camera încălzită rămâne întotdeauna curat și proaspăt.