Modalitati de plata

Plata ramburs (la curier)

Plata ramburs se efectueaza in momentul livrarii comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar

Dupa inregistrarea comenzii, veti primi informatiile necesare achitarii produselor prin transfer bancar. Comanda se livreaza dupa ce primim confirmarea platii. Pentru a scurta perioada de asteptare, va rugam sa ne contactati prin email, in vederea confirmarii platii.

 

Livrarea produselor

Livrarea se face prin curierat rapid.

Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier.

Pe colet vor fi trecute datele de contact complete ale Clientului, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este asadar important sa ne comunicati, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa va poata contacta.

Termenul de livrare

  • Bucuresti – 5 – 7 zile lucratoare;
  • Alte localitati – 5 – 7 zile lucratoare;

Intervalul de livrare este afisat in pagina de comanda.

Taxele de livrare

  • Bucuresti – 10 RON
  • Alte localitati – 30 RON

Transportul este gratuit pentru comenzile de minimum 500 RON.

 

De asemenea, in urma finalizarii comenzii se va trimite un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail indicata unde veti putea verifica data estimata de livrare.

Valorile afisate includ TVA. Aceasta taxa de livrare se va adauga la valoarea comenzii, astfel incat pretul achitat la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul comenzii, plus taxele de livrare.