Garanție, certificari și servicii post-vânzare

Garanție

Garanția oficială pentru produsele Teploceramic este de 5 ani de la data vânzării, garanția pentru regulatoare de temperatură încorporate este de 2 ani. Durata de viață este de 30 de ani.Perioada de garanție este calculată de la data achiziției.

Cumpărătorul trebuie să păstreze cecurile, setul complet de mărfuri și ambalaje, dacă intenționează să returneze sau să schimbe mărfurile. De asemenea, este necesar să se asigure siguranța produsului și absența urmelor de exploatare asupra acestuia.

Livrarea panourilor ceramice pentru serviciul de garanție și returnarea cumpărătorului se efectuează cu costul Vânzătorului. Excepție face că încălzitorul, trimis pentru reparații – s-a dovedit a fi complet funcțional și nu necesită reparații – în acest caz, cumpărătorul plătește pentru livrarea și returnarea mărfii.

Refuzul de a primi încălzitorul TeploceramicVânzătorul va avea dreptul să refuze primirea încălzitorului în caz de defecte semnificative ale mărfurilor care au apărut.

 

Certificate Europene

Produsele teploceramice sunt certificate de una dintre cele mai importante organizații – compania TUV Nord pentru respectarea cerințelor de bază ale directivelor UE și a standardelor armonizate ale Uniunii Europene.

Clasa I de protecție electrică este atribuită încălzitoarelor, ceea ce le oferă o perioadă lungă de funcționare în siguranță.

IP-ul panourilor electrice este în mare parte 54. Acest lucru înseamnă că produsele teploceramice sunt protejate de pătrunderea prafului și rezistente împotriva aburului și stropilor.